maku lehden sivuilta löysin ohjeen muokkasin sitä kyllä omaan makuuni

ohje tässä!suluissa miten muokkasin ja kuva tulee myöhemmin.

1 rkl öljyä(en laittanu jauhelihan rasva riitti) 
800 g nauta-sikajauhelihaa(400g) 
1 prk (70 g) tomaattipyreetä(ketsuppia maun mukaan) 
1 tl suolaa(en laittanu) 
1 lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria(en laittanu) 
1 1/2 l vettä
350 g (noin 7 dl) pätkäspagettia(makaroonia) 
250 g Koskenlaskijasulatejuustoa (Voimakas)
Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.

Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia.

kuva